Friday, August 21, 2009

MR UNWANTED, you are WANTED!


Thank you Mr. Unwanted for the award!


Anda-anda semua, silala melawat blog Mr. Unwanted ni.
Klik [HERE]

Best blog dia ni. Dia selalu post link movie, lagu, video klip untuk didownload, tutorial, gambar-gambar menarik, wallpapers etc etc etc..

Memang best lah pendek citernye.. Kalau nak tahu kenala tengok sendiri kan. So, rajin-rajinla melawat blog beliau.


Aku memula terjumpa link dia ni masa tengah surfing kat OhBulan!
Sesaje je klik sebab masa tu aku pon baru-baru nak berjinak dengan blogspot kan. Saje nak usha-usha blog orang hehe.. Sekali masuk memang impressivela dengan blog beliau. Banyak benda pulak dia share. Bak kata tagline dia la, 'SHARING IS CARING'.
He even taught me how to put the shoutmix kat blog aku ni. Punyela tak reti aku ni kan haha.. Nasib baik ada Mr. Unwanted ni yang sudi menolong hehehehe... Tenkiu tenkiu..



Mr. Unwanted,
Keep on blogging. Teruskan menghantar entry-entry yang menarik.
I will always follo0o0oowww you!!!
=)
=)

4 comments:

  1. waa. siap ada tag line tu. =)

    ReplyDelete
  2. wah...
    malini,
    terima kasih byk² untuk entri ni..:)

    ReplyDelete
  3. mr. unwanted..
    hihi same2..ada hadiah len x?haha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...