Saturday, August 15, 2009

Better safe than sorry!

Sedang memblogging di depan televisyen sambil menonton Restaurant Makeover (gosh, I am so hungry!)

Howdy ya all??
Saya masih batuk-batuk.. uhuk uhuk.. Kira dah ok sket compared to last few days. Sebelum ni koff koff koff, sekarang uhuk uhuk.. so ok la tu kan? eheh..

This weekend, aku mengurungkan diri di rumah lagi. Malas, takde mood nak keluar. Dengan keadaan kesihatan yang tak berapa nak mengizinkan ni, saya memang malasla nak keluar. Lagipun, bukan ke kita dinasihatkan supaya banyak spend time at home dan kurangkan aktiviti luar? The disease is getting worst. In fact today, dah 59 orang meninggal. So scary! So, kawan-kawan saya, please take good care of yourself. Kalau sakit sikit-sikit tu, just go to the nearest clinic or hospital. Biarla orang cakap, "Sakit sikit pun dah kecoh-kecoh.." Suke hatila orang nak cakap ape. Keadaan sekarang memang unexpected. Sakit sikit tula yang boleh jadi melarat. Better safe than sorry right??

Ermmm anyhow, saya rasa macam mood nak memblogging pun agak kurang dah semenjak jatuh sakit ni. Kat ofis memang saya cuba bataskan diri dari buka blog. Saya nak jadi pekerja yang baik hehe.. Then, balik rumah, saya selalu amik ubat batuk. Ubat batuk yang sangat mengantuk! (Tapi langsung tak berkesan huhu).. So, saya selalu tidur awal seminggu dua ni. Blog pun macam tak terlayan dan terabai secara tidak langsung hehehe... Tapi, saya akan cari masa jugakla untuk update blog. My passion is blogging! (Yela tu kan hehehe...)

Oklah, dah cukupla saya membebel. Take care semua. :D

4 comments:

  1. moga alwani cpt sembuh yer.
    syg alwani ketat2.
    muahzz.
    hehehe

    ReplyDelete
  2. lemonade,
    tenkiuuuuu..awak pon take care ye!

    ReplyDelete
  3. cik maryam..
    ihihihihi, sayang awak ketat2 jugeee hehe...
    take care!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...