Saturday, August 22, 2009

Bercanda Mesra Dengan Sis Enasan!

Comel kan kami??? :D


Hari Rabu yang lepas, aku keluar dating ngan Sis Enasan! hikhik..
Planning nak bertemu mata dah lama cuma Rabu hari tu baru kitorang dapat jumpa.
Semuanya gara-gara aku tak sihat dan Sis Ena pun tak sihat. Even Rabu hari tu pun kitorang sesama batuk, then sesama minum air kurang ais, kan sis?heheh..

Seronok dapat jumpa Sis Ena. In fact, she's the first blogger I met in person! Wee, hari ini dalam sejarah tu hehehe... Bersembang dengan sis Ena ni seronok. Kitorang ni macam dah lama kenal. Bersembang macam-macam.

Thanks a lot sis sebab belanja Wani makan hari tu. Adui, segan lak rasa. Sebelum ni main-main je nak dia belanja. Sekali betul-betul lak. Terima kasih banyak-banyak kak. Memang kenyangla hari tu hehehe.. Kenyang sampai lupa nak snap snap gambar tengah makan huhuhu...

ZILLION THANK YOU jugak sis Ena sebab bagi hadiah for my belated birthday. Iskk, segan tauuu... Buat susah-susah akak je. Anyhow, Wani terima pemberian akak dengan besar hati. Terima kasih banyak-banyak!!! :)

Sis, nanti jumpa lagi ye. Duduk pon tak jauh, no prob la kan?eheh..

Rakan-rakan blogger yang lain, jum jumpeeeeeee :D

5 comments:

  1. bila dah jumpa sorang, rasa nak jumpa semua. ea? haha..

    ije belum penah lagi jumpa bloggers in person. melainkan blogger yang merangkap kawan sekelas. yg tu hari2 jumpa. ehe

    ReplyDelete
  2. sonoknya.. napa tak ajaka sy..??

    :)

    ReplyDelete
  3. ije~
    a'ah, siyesly nih. dah jumpa sorang, terus rsa nak jumpa sume org hihihi..

    ReplyDelete
  4. hihihi..
    kan dah ajak tu..jum jumpeeeeee hehe..
    raya ni ko raya katne??johor ke? saya balik kelate seminggu nihh..nak p beraya umah ko, bleh?? :D

    ReplyDelete
  5. (^_^) camat pose...


    hik3..nnti leh jumpa lg...kiter pon kira 1st time jumpa blogger..

    seronOk jumpa waNi....


    ala chumil nyer gambo tue...ahaksss... perasaN sendiri jer...tp wani yg chumil akak yg coMot..hahahha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...