Friday, July 24, 2009

ICE AGE 3 - DAWN OF DINOSAURS & a few anak dara yang takde keje hihi

Alkisahhhh...maka tersebutla kisah..aku dan rakan-rakan tulang belakangku telah ke Alamanda semalam, menonton filem di bawah:



Kisahnya, aku masih di ofis pada jam 2 lebih-lebih apabila aku menerima mesej daripada Anne yang berbunyik, "Ateh, cari Ice Age 3, waktu paling lewat pada malam ini.."

Aku pon tot tet tot tet mencari di website GSC. Paling lambat kul 11.15mlm. Tapi setelah membuat perbincangan rapi, kitorang memilih untuk menonton pada jam 9.15mlm.
Memandangkan aku duduk paling dekat dengan Alamanda, I don't mind pegi awal sket untuk beli tiket. Actually nak cop our regular seat, kat atassss sekali..Tapi semalam seat tu dah orang amik. Masih ada space tapi tak cukup untuk kami bertujuh. 7 okkayy..kawan nyah memang ramai....

So semalam, kami terpaksa dok bawah sket. Tapi takdela betul-betul depan screen. Tak kose aku nak mendongak huhuu.. "Kawan-kawan, seat semalam ok je kan??huhu" Takmola aku sorang je yang okay. Tapi semalam aku tengok dorang sume gelak sakan jek, so kira okla tu...



Maka inilah wajah separuh daripada kawan saye yang 7 itu.. Yang 4 orang ni memang suke mencapap muahahahahaha....



---Amal: Jum tengok wayang lagi pada besday sayeee..saya leh claim tiket free hihihi....

2 comments:

  1. mau2...
    jom2....
    cter pe????
    janji best!!!!
    hehehe

    ReplyDelete
  2. cter ape yeee..hmmmmm anje cakap nak tgk the proposal...jum2 hehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...