Wednesday, July 29, 2009

Gazillion Thank Yous To All!!!

Weeeeeeee.... howdy ya'all???? Semalam besday gal (ehem2) agak tidak berapa nak sehat. Bersin-bersin dan sakit tekak (ahh please pray that it's not THIS disease). Jadi jari jemari pon agak lembab sket nak menaip (ehe alasyan alasyann..)

Semalam actually berniat ikhlas nak menaip entry khas buat semua yang mengucapkan selamat hari lahir kepada saya.. Saya terharu! :D Namun disebabkan masalah yang telah dinyatakan di atas, maka saya postpone pada hari ni.. Inipun seringkas yang mungkin je ni sebab berblog di ofis (eheh tak baek btol)..

Aaa first of all, marilah kita makan kek dulu.. Nganga-nganga semua, makcik Wani nak suap nih hehe..

Kenapa nama Jackie & Alwani (wat-wat nampakla eh nama kat bawah yang sedikit terlindung itu)? Sebabnya semalam kitorang celebrate birthday kami berdua! Yayy! Jac's birthday was on 25th July (Saturday) and aku punye semalam la kan, 28th July. So, kira one shot celebration lah... Geee,thanx to my boss for the cake+ice cream+present!


Ye..potong-potong kek... Keras yang amat ini kek.. Tapi bila dah masuk perut yummylicious!! Heaven heaven ehehehe... Aku bab-bab makan nombor satu la kan.. Semalam boss and friends belanja makan Domino's!! Yummm yummm....

Ini hadiah pemberian bosh. Thanx bosh. Saya sangat suka ini flask. Kini saya tiada alasan lagi untuk tidak minum air suam banyak-banyak huhuhu...

Thanks to all my team mates yang bersusah payah menyediakan kad birthday ni. Berbulu-bulu lagi haa.. Kat mane tah dorang carik bulu ayam tu hehehe...

Saya terharu sangat semalam sebab ramai rupenye yang ingat birthday saya. Ke sebab saya dah canang-canangkan kepada dunia dari awal?hihi.. Jadi dengan ini, saya alwaniamalini (yang sudey tua) ingin mengucapkan berbanyak-banyak


Thanks Comments


kepada semua yang tidak lupa mengirimkan ucapan salam hari lahir kepada saya menerusi SMS, Friendster, blog, G Talk, YM, Facebook etc. You know who you are. You guys are the best and I appreciate all the wishes the most. Thank you thank you thank you....



Hugs Kisses Comments

(^_^) HUGS AND KISSES FROM ME TO ALL (^_^)



----------<@@@@@

6 comments:

  1. saje bikin jeles kat bro ek

    out of top[ic--> he..23x mane de bulat2 merah... jd bulat biru huhuhu

    ReplyDelete
  2. wahaha bro jeles, besday bro xde org celebrate ehh hehehe...

    ReplyDelete
  3. amal..
    tiba2 shi rase nk mkn kek pas tengok pic kek amal ni..
    so, natijahnye, amal kna le blnaj shi mkn kek..
    nk jugak.........................

    ReplyDelete
  4. hahha shii...
    buleh2..
    ape lagi, turunla putrajaya hehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...