Sunday, June 7, 2009

Three In A Row - They Didn't Disappoint Me!



[source]


Ketiga-tiganya best!!!!


17 Again - funny, Zach Efron pun okla, though I think dia still takleh lari dari watak dia dalam High School Musical. Well, dalam movie ni still tunjuk dia ni hebat bermain basketball dan hebat menari. Sama je dalam High School Musical. But overall, this movie is quite okay...



Angels and Demons - Serious movie, great plot, I am so impressed with the book's author, Dan Brown, tak mudah nak menulis buku ni aku rasa. Banyak research yang dia perlu. And he did it..GREAT!



Night At The Museum 2 Battle of the Smithsonian - Tidak mengecewakan. More adventures berbanding filem pertama dulu. Suka dengan watak Kahmenrah lakonan Hank Azaria. hihi tak kering gusi gelak.




---Amal: It's worth buying the tickets to watch these movies. I enjoyed it :D

6 comments:

  1. movie maraton ke ni?
    same day?
    huh. hebat...=)

    ReplyDelete
  2. hihi rye, yepp...
    not really same day actually..
    17 again tengok on friday, angels n demons and night at the museum 2 tgk on saturday..

    weee seronok2 hehe

    ReplyDelete
  3. 17 again tu tak tengok lagi ......


    night at the museum, angels & demons dah tengok........


    kalau nak compare both, ntahlah.. rasa more enjoyable tgk night at museum.. sebab angels & demons tu macam tak berapa sama ngan buku dia..tapi still ok..

    huhu........

    maybe dis week nak layan 17again tu!!

    can't wait!!

    ReplyDelete
  4. Ijoy...

    oo Angels n Demons tu x sama macam buku dia eh..tapi bes jugak movie tu..ailaiikkk hehehe...

    Night At The Museum memang seriously hilarious huhu...

    17 Again okla...bes jugak...kelakar..

    Selamat menonoton! :D

    ReplyDelete
  5. me tengok night at the museum 2 jakks.. ehehe, salammm

    ReplyDelete
  6. en_me~
    salammmmm :D
    best kan night at the museum 2,
    tengok banyak2 kali pon xpe....
    =)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...