Sunday, June 21, 2009

TAG - Hidupku Sunyi Tanpa Mereka


Anda ada berapa hp?
--- Dua ---

Jenama hp anda
--- Motorola C168 dan Sony Ericsson K530i seperti di atas ---

Warna Hp anda?
--- Seperti di atas ---

Anda menggunakan talian apa?
--- Motorola: Maxis; SE: Celcom ---

Apa yg anda dapat dengan menggunakan talian tersebut
--- Maxis: In touch dengan member-member; Celcom: In touch dengan family n mypumpkin ---

Dalam sehari, berapa posen kredit anda habis ?
--- Maxis: Tak penah abes sebab jarang guna; Celcom: Dalam sehari boleh habis dalam beringgit-ringgit ngeeee :D ---

Anda lebih suka msj or call?
--- Saya suka msg dan call, tapi sometimes lebih suka call, barula clear segala perbincangan ---
Berapa bilangan msj dlm inbox anda tika ini?
--- Maxis: Kosong; Celcom: Banyak ---

Ketika anda menjawab soalan ini, siapakah penghantar mesej yg paling akhir dlm inbox anda?
--- ABANG i.e mypumpkin, "Macamana makan tengahari?" ---

Ape perasaan anda masa baca msj tu? Nyatakan reaksi
--- "Makan lauk semalam je..Elakkan membazir" ---

Apa yg anda reply kalau anda dpt msj dr sum1 yg anda x knl, n org tu boleh pula tanya balik siapa anda (sedangkan anda x knl pun siapa dia)
--- IGNORE. Delete je msg tu ---

Apa yang anda buat kalau ada nombor yg x knl tp misscall anda banyak kali
--- IGNORE ---

Apa perasaan anda kalau number anda diberikan kepada org yg anda admire secara senyap2
--- MARAH. Sebab tanpa pengetahuan dan izin saya ---

Ape yg org akn ckp kt anda bile anda bace msj yg lawak?
--- "Ni pehal sengih sorang-sorang? Buang tebiat?"

Anda taip msj guna jari?
--- Tak, guna kuku jari ---

Anda ada call or msj parents anda hari ni?
--- Belum lagi, biasanya malam-malam baru call mak ---

Ape perasaan anda bile jawab soalan2 ni?
--- Tetiba saya rasa macam nak beli HP baru, wahh gitewwww..hihi ---

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...