Tuesday, November 24, 2009

Link Kawan-Kawan :D

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera saya ucapkan kepada semua.....

Dengan sukacitanya saya ingin memaklumkan kepada semua, bahawasanya saya telah mengalih semua link rakan-rakan blogger saya ke [SINI].

Terima kasih kepada sedari [Ije] yang memberi ilham hehehe..

Bila dah ada blog lain untuk Precious Companions saya, barula rasa terang mata, dan barula ada semangat nak 'mem-blog-hop'...

Kepada sesiapa yang tidak menjumpai link anda pada blog tersebut, tolong bagitau saya ye... Nanti saya add...

Thanks a bunch semuaaaa.... KEEP ON BLOGGING & KEEP IN TOUCH!!~ :D

14 comments:

  1. tak boleh la nak check..internet buat hal ni..nak bukak blog awak pun dah cuba 5 kali ni..tolong checkkan bleh?haha..

    ReplyDelete
  2. solehah,

    ahahahaha..ade2.blog awak ada. konfem!!hehehehe :D

    ReplyDelete
  3. ape kelebihan buat cm tue ye wani...?thanks sbb xlupe link merry go round...:)

    ReplyDelete
  4. zura,

    kelebihannya, yg wani rasela kan eheh..bleh kurangkan berat blog ni.nnt xdela susah sangat page nak loading. pastu mata wani ni kekadang tak suka nampak banyak benda kat tepi ni..klu bleh xnak banyak sangat widget kat tepi. so wani buatla macam ni. senang, letak dalam satu blog.satu page.cerah mata memandang eheh..

    setakat ni xde pulak rasa ada keburukan.cuma mungkin klu sape2 datang visit blog wani pastu nak visit blog yang wani biasa baca, dia mungkin xperasanla dia kena klik kat precious companions tu..hmmm...

    ReplyDelete
  5. oh zura,

    of course link merry go round mesti ade :)

    ReplyDelete
  6. salam eiduladha buat amalini dan keluarga, semoga dikurniakan nikamat hidup yang hakiki, Amin

    ReplyDelete
  7. x check lg, tp hrp2 ada la kt link tu..hehe..

    Ex-Zainab ye? Mesti ramai budak S.I.C ngorat dlu tuh..kans kans..

    ReplyDelete
  8. wah lps nie nk try gak la wat camni...ehehehehhe dik..slmt raye..


    jemPut dtg umH...

    ReplyDelete
  9. cikgu zam,

    terima kasih byk2..selamat hari raya juga :)

    ReplyDelete
  10. maswani,

    akak, sure adee ehehe..

    zainab sekolah rendah je kak hihih..tp kecik2 pon pndai usha dak sic gak ahaha..

    dah beso sekolah kat maahad. usha dak maahad laki lak..ahaha gatai2

    ReplyDelete
  11. maswani,

    akak, sure adee ehehe..

    zainab sekolah rendah je kak hihih..tp kecik2 pon pndai usha dak sic gak ahaha..

    dah beso sekolah kat maahad. usha dak maahad laki lak..ahaha gatai2

    ReplyDelete
  12. enasan,

    kak ina, tryla buat ehehe...

    selamat ari raye kak..

    insyaallah wani g.. :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...