Sunday, June 14, 2009

My Backbones, I MISS U GIRLS!

Wednesday, 10th June 2009

Met my beloved friends Tinie yang turun dari Sarawak for a couple of days.
At first I was a bit reluctant to go to The Mines jumpa dia tapi bila fikir-fikir balik, bukan selalu boleh jumpa dia kan. So, aku lupakan kepenatan, lupakan keletihan, I drove all the way there that night.

Also joining the meet that night were my other good friends, Tong, June, Nor, Dina and her partner. Oh, Tinie pon bawak Mr. Boyfriend jugak, but aku tak sempat nak kenal-kenal. Sebab aku malu muahahaha...

Anyow, here's some pics of us hanging out dekat KFC. Lepak-lepak sampai akak KFC tu datang bagitau dorang dah nak kemas-kemas hehehehe....

L-R: Sape-tah-gedik, June, Dina

June, Tong, Nor & Tinie


L-R: Tinie, Nor, Tong, Dila Milin (me sis yang turut menyibuk muehehe), sape-tah-gedik-lagi, June & Dina


Owh, kami bertiga lagi ;D



If only, Yana, Cayam Fairuz, Chan Chan and Rosie were with us that night.......



I MISS YOU GIRLS....my backbones...

6 comments:

  1. waaa.....sampai ati tak ajak.....

    p/s; tini sangat-sangat-sangat cute bl pkai tudung!!!

    ReplyDelete
  2. wahhh..seronotnyaaa dapat gather ramai2..bila la kita nak buat reunion lagi ni..huhu~

    ReplyDelete
  3. lavender~
    hihihi..gathering malam tu xdirancang, tetiba jek hehe..

    yup2, betul2, tinie cute sgt pakai tudung ;D

    ReplyDelete
  4. CAYAM!~
    x seronot sangat sebab yam xde...sobsob...

    ReplyDelete
  5. kate chan nk trun KL?? x jd??hehehe...

    ReplyDelete
  6. arora~
    huhuh chan x jadi...
    tiket abesss sobsob

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...