Wednesday, June 10, 2009

Mengagumkan...

Assalamualaikum :D

Lama dah tak menjenguk blog ni..dah berhabuk berdebu dah ni...

I'm a bit (a bit ke??) busy lately.
And, I'm a bit (a bit ke??) stressed out these few days.
Jadi, nothing much to tell and mood nak berblogging juga kurang.
Blog hop pun kurang sikit semenjak dua menjak nih, sorry everyone....

Maybe this weekendla aku akan cuba luangkan masa melawat anda semua :D

Anyhow untuk membuang habuk-habuk, dan sawang-sawang dekat blog neh, here's some photos for you to see and adore. Ni bukan aku yang snap (huhu). Someone forwarded to me. Kalau tak silap aku ini collection of photos taken from professional photographers for the International Photography Contest (itu yang tertulis atas gambar-gambar).

The pictures are so fascinating. Memang hebatlah photographers ni kan.. But it also reminds us, betapa hebatnya Yang Maha Esa mencipta semua ini. Sungguh indah, sungguh mengagumkan...

























8 comments:

  1. subhanaAllah cintak nyer pic2 tuh :)

    ReplyDelete
  2. ahhhhh...legaaaaaa...

    seb baik tiada gambar ularrrr...

    hee~

    ReplyDelete
  3. maryam~
    kan?kan?
    sejukk mata memandang...

    ReplyDelete
  4. eazy!~
    haluuuu...
    long time no see :D

    Cantik kan>
    mcm I, gitewwww hehehehe

    ReplyDelete
  5. cayam nurul fairuz hidayah,
    cehsssss.....
    xpe, pasni nak letak gambo ular beso2 hehehehehe

    ReplyDelete
  6. owhhh..ling letak laa..
    yam tak bukak kang blog ling nanti..huu~

    p/s : jgnla letaakkkkkk~huhu..

    ReplyDelete
  7. waaaaa...usahla begitu yam huhuhu..
    yam je yg setia membaca blog ling ni hehe..
    okeh2, ling janji ling x letak huhu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...