Friday, June 19, 2009

Marilah Kita Menonton....

Assalamualaikum ya'll...

Malam ini alwaniamalini dalam mood ingin menonton movie. Dua tiga hari ini fikiran bercelaru, serabut, tensi, makanya malam ini ingin menonton movie.

Tadi ke Alamanda, singgah sebentar di Speedy. Niat nak cari soundtrack Hannah Montana, terjumpala plak DVD yang berharga RM9.90 ni.. Apa lagi kan, alwaniamalini mula rambang mata. Nasib tak banyak DVD yang best best. Kalo tak mesti dah banyak beli. So, dalam banyak-banyak DVD tu, below are my choices. Marilah kita menonton........


--- What's Eating Gilbert Grape ---



--- The Prince & Me ---


--- Duplex ---



Mana satu yang best?
Dah abis tengok, I'll let you know..
Aim nak tengok ketiga-tiga cerita ni malam ni jugak....




---Amal: Semalam pegi tengok Night At The Museum 2 buat kali kedua. Guess what, saya tido je dalam panggung semalam hihihi.. Tak tengok langsung... Nasib baik tak berdengkur ekekeke...

4 comments:

  1. bro selalu beli dvd 5ingt je..quality baik punye huhuu

    ReplyDelete
  2. ije pun rambang mata kalau tgk dvd murah. tapi dah lama x beli. sayang duit. sb pikir boleh download kat tenet. tapi download nya tidak. harapkan orang je transfer bagi movies. ehe

    dah habis tonton? kasi review ea~

    ReplyDelete
  3. bro fs!~
    waaa jeles...
    saya selalu mencari2 dvd yg ada 3 cerita dalam satu dvd tu..puas hati kalo beli. tapi kat sini mcm susah je nak cari, ke sy yg x reti nak cari huhuhu..

    p/s:dvd cte ape tu bro???hihihihi

    ReplyDelete
  4. ije~
    samala kita..wani pon kekadang teringin nak download je tapi internet slow. nak download pun makan seminggu huh.....

    okeh, nnti review, x tgk abes lagi hehehehe....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...