Tuesday, June 2, 2009

Layanlah Video-video Ini..

Assalamualaikum and go0d morning ya'all..

Hari ni alwaniamalini tak tau nak post ape. Jadinye, alwaniamalini nak post video jelah. Oo0Ops bukan video lucah ye.. (aihh kamu ni cepat betul fikir ke situ ye!). Ini sebenarnya video anak-anak saya kat kampung (hihi).

Video pertama ni aksi ganas, manja-manja Congek dan Yenn. Dengar betul-betul, you may hear Yenn snores (oh, it runs in the family!)

video


Video kedua ini pula, aksi Congek main sorang-sorang. Sorile, video tak berkualiti. Tambahan pulak si Congek ni hitam legam, jadinye yang jelas kelihatan hanyalah matanya huhu..


video

Ini pulak Motam, mak kepada Yenn. Garang yang ni, pantang ditegur, sure menjawab balik. Pastu kuat membebel. Inilah buktinya...

video

Okeh, tu je yg nak dikongsikan.

---Amal: Tahniah kepada sedara Shahfezee yang bergraduat hari ini :D

3 comments:

  1. out of topic--> eh awat xcaya pulak... mmg bro pendek pe huhhu sedih nie tau he...23x sensitif sungguh

    ReplyDelete
  2. ala....cumel nyer kucing2 nyer...hehe

    ReplyDelete
  3. arora~
    cumel kannn..mcm mummy dia la hihihi

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...