Friday, February 27, 2009

FRIDAY BREAKFAST - Credit to Aishah


--- roti canai manis ---


What's with the roti canai?? Do not worry..i'm not goin to talk about the cholestrol level this roti canai has hehe..


Yang sebenarnye, every Friday morning, team aku akan berkumpul ramai2, mkn breakfast. kitorang amik turn untuk bawa sarapan untuk sume org. Last 2 week, it was my turn, and i bought nasi lemak for them. Friday last week plak, Timah beli bihun goreng. and this week, it's Aishah's turn..She bought us, roti canai yg emmm agak manis..so xyah letak gula dah kt kuah dia hehe (2 my fave way to eat roti canai tuhh)..


aku mmg nanti2kan hari Jumaat ni. normally aku cuma breakfast dgn biskut marie cicah nescafe je (sian x kat aku??)..so hari Jumaat nila, peluang untuk aku mkn sdap2 eheh...


tadi, sambil mkn, sambil sembang2..bes jugak..macam2 topikla kluar.. Topik nak bercuti ke Sarawaklaa..topik bila nak kawinlaaa..hehehe mcm2...mmg riuhla..


But then, dah mkn kenyang2, kena sambung wat keje balik...duduk lame2 nnt ada org complaint, Operations Team x wat keje hehehe..


So, next breakfast, turn sape??kita tgk nanti..hopefully dapat makan sedap2..yummmm2....

dah x sabar menunggu next Friday hmmmmphhh....

-amal-

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...